uvařila 10. 8. 2009 09:52
Žloutkové řezy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2009 09:52
Žloutkové řezy
vejce, cukr moučkový, voda, ořechy mleté, mouka hrubá, prášek do pečiva, mléko, mouka hladká, žloutek, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, bílek, cukr krupice
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Vietnamská kuchyně: Připravte si doma vlastní nudlový salát Bún bò Nam Bô. Takhle jednoduše se dělá