uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
jaffa piškoty meruňkové, tvaroh měkký, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, čokoláda bílá, meruňky, želatina citronová, cukr krupice, voda, želatina, džem meruňkový, smetana ke šlehání, jaffa piškoty meruňkové
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Průvodce pitným režimem dětí: Co mohou pít a co ne od narození do 5 let?