uvařila 21. 10. 2010 14:08
Znojemský vepřový závitek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2010 14:08
Znojemský vepřový závitek
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pasta sardelová, salám měkký, okurky sterilované, vejce, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak správně připravit šťavnatý hamburger? Základem je libové maso, nejlépe z hovězího krku. Sůl ani koření tam nepatří
Nejlevnější zdroj vitamínů vyroste i v zavařovačce. Dopřejte si klíčky a buďte fit!
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý