uvařila 21. 10. 2010 14:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2010 14:09
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pasta sardelová, salám měkký, okurky sterilované, vejce, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Beránek, po kterém se jen zapráší: Rady a tipy, jak vybrat a správně zpracovat jehněčí maso
Česnek v octu, v lihu nebo v mrazáku? Nachystejte si jej rovnou na vaření!
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků