uvařila 14. 9. 2010 00:15
pravé hřiby a suchohřiby na dnešní vaření
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2010 00:15
pravé hřiby a suchohřiby na dnešní vaření
houby, vejce, solamyl, olej, cibule, česnek, cibulka jarní, pórek, paprika čerstvá červená, vývar masový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, koření kari
Domácí rybí prsty jsou levnější a chutnější, než ty kupované. Křupavost jim dodá panko strouhanka nebo kukuřičné lupínky
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli