Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Gault&Millau: Průvodce po nejlepších restauracích je už i v České republice. Tyhle podniky získaly nejlepší ocenění
8 foto Hodnocení 14× Co dobrého připravit dětem? Nepečený cheesecake s čerstvým ovocem je to pravé 6. 6. 2023
9 foto Hodnocení 32× Jahodová zmrzlina: Málokdo jí odolá a příprava vůbec není složitá. Naučíme vás ji ze smetany a tvarohu 6. 6. 2023
8 foto Hodnocení 65× Zapečené tortilly jsou jednoduchým letním jídlem. Výborně chutnají se sýrem, rajčaty a kapií 3. 6. 2023
Hodnocení 6× Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny 24. 5. 2023
Hodnocení 32× Přerostlá cuketa? Poradíme, jak ji připravit k dalšímu zpracování. Výhodou je její delší trvanlivost 24. 6. 2023
Hodnocení 51× Rebarborová marmeláda nebo džem: Osvěžující dobrota nakyslé chuti výtečně chutná na palačinkách 1. 6. 2023
9 foto Hodnocení 92× Jak připravit langoše? Máme pro vás recept na jednoduché kynuté těsto, langoše jsou z něho méně mastné 30. 5. 2023
Hodnocení 18× Levandule na zahradě: Snadné pěstování a jednoduché využití oblíbené bylinky přináší radost 24. 5. 2023
Hodnocení 25× Toužíte po záhonu levandulí, ale cena za sazenice vám připadá vysoká? Poradíme, jak je získat levněji 15. 6. 2023
Hodnocení 4× Pražení koření pro ještě lepší aroma skvělých jídel: Poradíme, jak postupovat 24. 5. 2023
Hodnocení 36× Desatero rad na téma rebarbora: Řapíky oblíbené rostliny zužitkujeme do výtečných moučníků 24. 5. 2023
Hodnocení 19× Jak na nejlepší lívance? S čerstvými jahodami chutnají skvěle. Máme pro vás výběr nejžádanějších receptů 27. 5. 2023
Hodnocení 52× Co dobrého upéct na chalupě? Třeba hrníčkový perník. Je snadný, rychlý a moc dobrý 22. 5. 2023
Hodnocení 21× Jak pěstovat a používat tuřín? Opomíjená zelenina chutí připomíná mladé kedlubny 26. 5. 2023
Hodnocení 14× Hřebíček v naší kuchyni: Do jakých jídel se nejvíce hodí a v čem nesmí chybět 25. 5. 2023
Hodnocení 45× Jak připravit omáčku z vypečené šťávy. Výborně se hodí k doplnění pečeného masa 13. 5. 2023
4 foto Hodnocení 11× Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně 26. 5. 2023
Hodnocení 10× Bršlice kozí noha je úporný plevel i ceněná jedlá rostlina. Záleží na úhlu pohledu 15. 5. 2023