Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
4 foto Hodnocení 25× Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády 28. 9. 2023
Hodnocení 4× Čemu se říká slepé pečení? Předpečení korpusu z křehkého těsta za pomoci fazolí nebo hrachu 20. 9. 2023
4 foto Hodnocení 43× Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády 3. 9. 2023
4 foto Hodnocení 20× Čokoládové dorty jsou velmi oblíbené: Víte, jaký je rozdíl mezi Sacherem, Harlekýnem a Paříží? 2. 9. 2023
4 foto Hodnocení 20× Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu 21. 9. 2023
4 foto Hodnocení 10× Naháč, nahý nebo nahatý dort, naked cake: Víte, co se skrývá pod tímto názvem? Jednoduchý a výborný dort 17. 9. 2023
4 foto Hodnocení 19× Houby, které nazýváme kuřátka: Je to liška obecná nebo jedlý druh kuřátek žlutých, podobající se korálům 1. 9. 2023
4 foto Hodnocení 3× Časté chyby při přípravě nepečených dortů: Může za to špatně připravená želatina a rozmočený korpus 15. 9. 2023
Hodnocení 7× Nepečený dort s ovocnou nebo pudinkovou směsí proložíme piškoty nebo sušenkami a ozdobíme šlehačkou 28. 8. 2023
Hodnocení 4× Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky 3. 9. 2023
4 foto Hodnocení 23× Nepečené dorty pro začátečníky se připravují s piškotovým nebo sušenkovým korpusem, smetanovou směsí a ovocem 13. 9. 2023
Hodnocení 13× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla 23. 7. 2023
Hodnocení 10× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou? 9. 9. 2023
4 foto Hodnocení 14× Desatero na téma želatina: Jaké jsou její vlastnosti, k čemu se používá a čím se dá nahradit 9. 9. 2023
Hodnocení 21× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý 8. 9. 2023