Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Ceny cukroví 2024: Maršálek má vyprodáno, cukrářka Mirka van Gils nabízí kilo za 2390 Kč, od amatérů seženete i za 800 Kč
Hodnocení 2× Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata 1. 9. 2023
Hodnocení 58× Linecký mřížkový koláč: Křehké těsto plněné rybízovou marmeládou chutná jako od maminky 27. 8. 2023
4 foto Hodnocení 13× Časté chyby při vaření omáček: Nejčastěji to je hořký základ, sražená smetana nebo špatný postup při dušení masa 29. 8. 2023
4 foto Hodnocení 118× Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní? 30. 8. 2023
Hodnocení 12× Jak upražit kešu oříšky a loupané arašídy? Vyzkoušejte je na pánvi nebo na plechu. Poradíme s postupem 3. 9. 2023
Hodnocení 1× Víte, co je šimlena s halečkami? Studená omáčka z povidel a mléka, podávaná s noky nebo chlupatými knedlíky 29. 8. 2023
4 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou 11. 9. 2023
4 foto Hodnocení 51× Krémy z tvarohu, jogurtu a kysané smetany: Mají svěží chuť a v kombinaci s ovocem patří neodmyslitelně k létu 17. 8. 2023
Hodnocení 6× Jakým způsobem a jak dlouho se vaří kuře? Rozhodující je, jestli vaříme vývar, polévku nebo kuře v omáčce 20. 7. 2023
Hodnocení 20× Víte, jak se připravuje slepice na paprice? Na rozdíl od kuřete musíme slepičku předem uvařit 20. 7. 2023
Hodnocení 72× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky 26. 8. 2023
Hodnocení 13× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo 26. 8. 2023
Hodnocení 179× Časté chyby při pečení českých buchet: Jak na to, aby byly buchty jako od babičky? 21. 7. 2023
4 foto Hodnocení 29× Smetanové krémy jsou v létě vhodnější než máslové krémy. Víte, jaké to jsou a jak je připravit? 14. 8. 2023
Hodnocení 3× Párky v rohlíku patří neodmyslitelně k rychlému občerstvení: Jaký je rozdíl mezi nimi a hot dogem? 24. 8. 2023
Hodnocení 8× Časté chyby při přípravě polévkových nudlí: Problémem je málo vypracované, přeschlé nebo vlhké těsto 24. 8. 2023
Hodnocení 112× Jak připravit okurkové závitky? Hodí se k letnímu občerstvení i pro sváteční stůl 22. 8. 2023
Hodnocení 50× Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví 11. 8. 2023
Hodnocení 90× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky 25. 7. 2023