Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 27 minutami
„Přání a gratulace“ Zdenka1, 23. 6. 2024 20:23
„Reklama “ Merylas, 23. 6. 2024 19:56
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: náplň dávám před pečením (i ovoce),…“ Nadja, před 29 minutami
„Nadja: A tu náplň tam dát před pečením ? Já myslela něco…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: Veru, můžeš použít jakýkoliv svůj…“ Nadja, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněný lilek
Přidáno před 1 hodinou
Thajské závitky
Přidáno před 3 hodinami
Meteník z pečenky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová polévka s uzeným masem a lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Marinované řízky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
22. 12. 2013 12:48
20131222_114241.jpg
22. 12. 2013 11:19
22. 12. 2013 11:08
22. 12. 2013 10:19
22. 12. 2013 10:17
My dnes odlitame na rodinne vanoce na Slovenske hory a tak jsme meli predcasny anglicky vanocni krocanovy obed uz vcera. Myslim, ze za skoro 2 dekady zde se mi podaril temer k dokonalosti, pravda, nadivku jsem si trosku "pocestila" po babiccine videnskem receptu
Ashgan - kruta, zalezi na velikosti, mela by se vzdy pect pomalu a podlevat a maslovat :) Ja mela stesti, ze jsem sehnala bronzoveho krocana ze zdejsi farmy, stal me majlant, ale vanocejsou jen jednou za rok a ta chut za to stoji
Preji vsem moc hezke vanocni svatky v klidu a bez stresu a dekuji za mile prijeti zdena topkach
Simona
22. 12. 2013 00:09
u nás hovězí plátky z pomalého hrnce s bramborovou kaší a kyselou okurkou.
21. 12. 2013 15:49
21. 12. 2013 12:04
20. 12. 2013 21:56
k obědu guláš od včera a k večeři pečené kuřátko.
20. 12. 2013 20:33
20. 12. 2013 20:14
20. 12. 2013 20:05
20. 12. 2013 16:51
20. 12. 2013 15:35
20131220_141024.jpg
20. 12. 2013 10:51
Předchozí 1 … 1507 1508 1509 1510 1511 … 2395 Další