Co dnes uvařit?
Taky kupujeme cvrčovický chlebík je chutný a světe div se vydrží týden
Pečivo i chleba nekupujeme v marketu, ale u nás. Chleba podmáslový z Cvrčovic. Je 330g bochníček a máme ho na týden. Vydrží krásně měkký a i po týdnu je jak čerstvý. No a pečivo bereme z Hořovické pekárny.
Ted na posvícení jsem koupila veku a 3 dny po sobě byly chlebíčky k večeři a ještě se nedojedla.
Ten tousták od Maršálka vypadal krásně, proto mi zajímal. Udělala bych z něj klasické tousty
Ale bohužel, v našem okolí se stala obrovská tragédie, která se dotkla, jak dcery, tak syna.
Tak pokračuji, ještě aspon pár dní, než se Vendula trošku vzpamatuje a objede si všechna vyšetření.
Snad to nebude trvat dlouho
u nas dnes kureci platky, bramborova kase a salat ze baby spenatu.
Vcera jsem nevarila a v sobotu jen rychlovku, zeleninovou polevku, topinky.
Krasne zde jste navarili. Verko ty jsi mela krasne posviceni, tech dobrot co jsi udelala.
Nabalím jim domů a i nám ještě zbyde na zítra
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Nadja: Koukala jsem na něj, ale nemám doma ty chlebové…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Hezký den dnes čínská polévka s rýžovými nudlemi a pečené…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo my jsme hrozní strávníci. Nevyplatí…“ tara23, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary Beyoncé: Slavná zpěvačka si stáčí vlastní med a miluje lávové čoko dortíky. Víme, jak je připravit!
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělou, sametovou kaši (nejen) z brambor
„Paleo“ dieta v praxi: Neandrtálci lovili pravěké slony, maso opékali na ohni a jedli placky ze semen
Toustový chleba z pekárny
cathleen
Hodnocení receptu je 4,7 (7×)