Co dnes uvařit?
Taky kupujeme cvrčovický chlebík je chutný a světe div se vydrží týden
Pečivo i chleba nekupujeme v marketu, ale u nás. Chleba podmáslový z Cvrčovic. Je 330g bochníček a máme ho na týden. Vydrží krásně měkký a i po týdnu je jak čerstvý. No a pečivo bereme z Hořovické pekárny.
Ted na posvícení jsem koupila veku a 3 dny po sobě byly chlebíčky k večeři a ještě se nedojedla.
Ten tousták od Maršálka vypadal krásně, proto mi zajímal. Udělala bych z něj klasické tousty
Ale bohužel, v našem okolí se stala obrovská tragédie, která se dotkla, jak dcery, tak syna.
Tak pokračuji, ještě aspon pár dní, než se Vendula trošku vzpamatuje a objede si všechna vyšetření.
Snad to nebude trvat dlouho
u nas dnes kureci platky, bramborova kase a salat ze baby spenatu.
Vcera jsem nevarila a v sobotu jen rychlovku, zeleninovou polevku, topinky.
Krasne zde jste navarili. Verko ty jsi mela krasne posviceni, tech dobrot co jsi udelala.
Nabalím jim domů a i nám ještě zbyde na zítra
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Manžel nevydržel, nakrojil vlažný a přišel mi říct, že je…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„tara23: U nás to bylo taky, protože jsme odkázáni na chléb…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Nadja: Koukala jsem na něj, ale nemám doma ty chlebové…“ Veronika.Hrozna, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na šišky plněné mákem? Brambory uvařte den dopředu a pikantní marmeláda s čerstvě namletým mákem dodají náplni říz
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!
Jan Punčochář radí, jak na domácí majonézu: Stačí dodržet tento postup a povede se to každému, říká šéfkuchař
Toustový chleba z pekárny
cathleen
Hodnocení receptu je 4,7 (7×)