Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
\"Odšupkovač\" cesnaku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 10 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 12 hodinami
1. 9. 2011 12:50
1. 9. 2011 12:06
1. 9. 2011 11:31
1. 9. 2011 11:26
p1150148.jpg
1. 9. 2011 11:24
Je to gumený valček asi 12 cm dlhý. Dovnútra vložíte strúčik cesnaku, dlaňou povaľkáte na pevnej podložke a je to. Vysypete očistený strúčik a šupka je zvlášť. Rýchle a perfektné.
p1150145.jpg
p1150146.jpg
p1150147.jpg