Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák
Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 8 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 5 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 5 hodinami
8. 8. 2012 20:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 19:32
8. 8. 2012 19:13
8. 8. 2012 16:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 15:05
8. 8. 2012 14:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 13:52