Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 7 hodinami
11. 3. 2010 10:30
10. 3. 2010 12:52
10. 3. 2010 10:59
„Jestli mám říct, co je nejlepší, tak to bude hodně tichý vysílání, to můžeme točit němej film, to není k žrádlu.“
„Quo vadis, česká gastronomie? To by mě fakt zajímalo…“
„V kartách se říká – když nevíš, tak si troufni. V český gastronomii platí – když nevíš, tak to posyp sejrem…“
„U toho hnusu je kuřecí kremace a rajče jen kvůli tomu, že je červený.“
10. 3. 2010 09:27
Abraham Lincoln, 16. prezident USA
9. 3. 2010 07:58
Po šedesáti letech se vyhýbej každé namáhavé práci, zejména s nožem a vidličkou.
8. 3. 2010 12:58
A jedno skotské úsloví: Není špatného počasí, pouze jsme se špatně oblékli.
8. 3. 2010 10:02
8. 3. 2010 06:33
Neselhal jsem 10000 krát. Našel jsem 10000 způsobů, které nefugují.
7. 3. 2010 11:42
7. 3. 2010 11:10
7. 3. 2010 10:29
(Tomáš Garrigue Masaryk)
6. 3. 2010 09:34
6. 3. 2010 09:26
6. 3. 2010 09:20
Kdo je moudrý? - Kdo se u každého něčemu přiučí.
Kdo je silný? - Kdo se umí ovládat.
Kdo je bohatý? - Kdo je spokojen se svým osudem.
6. 3. 2010 07:34
Předchozí 1 2 3 4 5 … 55 Další