FOR GASTRO & HOTEL: veletrh pro odborníky i gurmány s atraktivním programem
Co dnes uvařit?
Simona Skolakova: se zelím v sáčku mám stejnou zkušenost jako Ty - po otevření bylo hnědé a páchlo, tak šlo do popelnice. Myslela jsem si, že to bylo tím, že jsem ho měla koupené delší dobu, ale pak se to ještě zase opakovalo. Jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že to zřejmě nebyla moje vina.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Brusinky“ Kytana, 14. 1. 2025 13:59
„Přání a gratulace“ Hella, 11. 1. 2025 09:59
Poslední příspěvky
„tara23: No nechutná mi to, co mám dělat, tak udělám druhý…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„tara23: Toho griliáše bylo málo. To podle tohoto receptu…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo te přišla ségra na kafe, tak jsem jí…“ tara23, před 10 hodinami
Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou
FreshBites
Hodnocení receptu je 4,8 (13×)