Cukrář Josef Maršálek nám prozradil, kde se bude v létě koupat, co rád peče i proč je podle něj kuchyně „novým obývákem“
Co dnes uvařit?
Veronika.Hrozna: tu zvěřinu Ti závidím, moc ráda bych si dala. Tak skoro před 50ti lety jsme měli často zajíce a bažanty, občas i kousek srnčího, potom už nic. Vyzkoušené recepty sice nemám, ale podívej se na Mysliveckou kuchařku: www.myslivost.cz/O-myslivosti/Myslivecka-kucharka
MarcelaPa: máš moc hezký svícen.
U nás také těstoviny a vepřové na kmíně - to máme moc rádi.
Zítra bude druhá část vepřového - asi pečené se špenátem a br.noky.
Maso kupuji u nás na chatě v takové malé prodejničce ZD, která má otevřeno jen jedno odpoledne v týdnu. Maso je zatavené a pokud si předem neobjednám velikost balení, tak je to cca1,5 kg. Tak to máme na 2 různá jídla.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Ahojky, u nás Petr dojedl zbyteček pečeného kuřete,…“ Nadja, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas kureci kousky s pecenou zeleninou. Nic…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, ale tu robíte chute so zabíjačkovými…“ Julia Oskerova, před 10 hodinami
Tatranské kotlety
Marcii
Hodnocení receptu je 5,0 (50×)