Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Tipy a triky
-
http://komass.iprostor.cz/ 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Simona Kucerova
20. 7. 2010 06:44:51 -
Zkřehčení zelí do salátu 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Irrena
9. 7. 2010 12:29:07 -
rad pri peceni prasiatka 2 příspěvky
Poslední příspěvek:
od cardanka
24. 5. 2010 13:23:52 -
jahodovy krem do dortu 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Hella
23. 5. 2010 19:35:35 -
Pangasius - co vy na to ? 19 příspěvků
Poslední příspěvek:
od spagetka
21. 5. 2010 18:39:56 -
Poslední příspěvek:
od Bibinka
17. 5. 2010 19:49:21 -
Domácí vanilkový cukr 10 příspěvků
Poslední příspěvek:
od yanull
12. 5. 2010 09:47:26 -
příloha ke karbanátkům 7 příspěvků
Poslední příspěvek:
od mirca75
18. 2. 2010 13:40:44 -
GRILOVACÍ-PEČÍCÍ KÁMEN 0 příspěvků
-
nepečený, želatinový nebo tvarohový dort 8 příspěvků
Poslední příspěvek:
od
4. 11. 2009 15:36:06 -
Až se budeme nudit v kuchyni 4 příspěvky
Poslední příspěvek:
od Hella
25. 10. 2009 09:53:26 -
Narozeninovy dort 26 příspěvků
Poslední příspěvek:
od PetraKoerner
22. 10. 2009 12:24:09 -
pomocník v kuchyni 0 příspěvků
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 7 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami