Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,41 g |
Tuky | 42,01 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 689,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Motýlek dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYVY
Moje poznámka
Motýlek dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYVY
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Tématické fráze:
dětské dorty recepty a návody,
jak vyrobit dort motýlka,
cukrarske zdobeni,
dort s motýlky,
motylci na dort,
ovocný dort motýl,
cukrářské dorty,
dort esterhazy,
dort jako motýl,
dětský dort návod,
návod na dětský dort,
dort-motýl,
jak namalovat dort,
návody na dětské dorty,
dortmotyl,
dětský dort s motýlkama,
dort jako motýlek,
jak namalovat motýlka,
cukrářské trubičky,
dětské dorty navody
Suroviny:
žloutek,
voda,
mouka polohrubá,
cukr,
prášek do pečiva,
pudink vanilkový,
máslo,
cukr moučkový,
trubičky,
ananas,
pudink vanilkový,
zdobení cukrářské,
marmeláda
Komentáře (5)