Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Osvěžující tvarohový dezert

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iness Iness

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba tuhnutí

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba tuhnutí )

Nepečený moučník s piškoty a tvarohovo-pudinkovým krémem připravíte podle našeho receptu. Tento moučník je vyhledávaný pro rychlou přípravu a chutný krémový základ. Musíte jen počkat na dokonalé ztuhnutí dezertu, aby se dal dobře porcovat.

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 429 kJ /
2 254 kcal
Bílkoviny73,65 g
Tuky69,60 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy331,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme pudink klasickým způsobem podle návodu na obalu. Krok 2: Do uvařeného ještě horkého pudinku přidáme máslo, moučkový cukr, tvaroh a dobře promícháme. Krok 3: Do strečovou kuchyňskou fólií vyložené dortové formy nebo jiné nádoby na dno skládáme piškoty, pokapeme marmeládou (nebo hustým sirupem) rozmíchanou s trochou vody. Krok 4: Na piškoty naneseme tvarohový krém. Krok 5: Naskládáme ještě jednu vrstvu piškotů, zase pokapeme marmeládou a dáme poslední vrstvu krému. Krok 6: Dezert necháme vychladit nejlépe přes noc, aby se piškoty nasákly.

TIP: Další nepečené moučníky

Zveřejněno 7. 8. 2009

Poznámka autorky Iness

Dezert je nutno dělat v nádobě, ze které se bude dobře vyndávat. V nízké čtvercové, nebo v dortové formě s odnímacím bokem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQoG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQoG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Skvělý a hlavně rychlý recept. Dezert se povedl a jen se zaprášilo. Pudink jsem osladila jen málo a přidala dovnitř ostružiny a červený rybíz, bylo to takové kyselkavé a osvěžující. Určitě budu dělat častěji :yes:

Dezertík byl opravdu výtečný. Nějak jsem nestihla vyfotit. Tvarohový krém se smetanovým pudinkem byl vynikající. Dala jsem tedy, přiznám se, tvarohy dva. Trochu jsem se bála dávat do horkého pudinku, jestli se to nějak nesrazí, ale ne. Zkusím i s jiným ovocem, teď jsem měla jahůdky. Vřele doporučuji a příště. . . příště vyfotím. :-p:-K:yes:+

Vypadá to lákavě, už vím, co budu dělat o víkendu:) děkuji! ;-)

Já jsem to pokazila tím, že jsem dala nechtěně první vrstvy toho krému víc a na druhou vrstvu mi už toho moc nezůstalo;-(A ty piškoty z té druhé várky mi vyjely nahoru...Ale chutově je to výborné. Příště budu chytřejší !!!

Mám dotázek, ten krém se má dávat vychládlý nebo může i teplý?? D

Děkujeme:-*

:yes::yes::-p
Bodík už letí

:-OJežíšku holky,vy máte výstavní fotky:-8:-K
A recept je moc fajn:-p:yes:já +16bodík posílám:yes:

Úžasný...rychlý,dobrý určitě bude tento dezertík patřit mezi naše oblíbené.:yes:

tak tohle vypadá přímo božsky..:-8:-K:-p

Irrena: byl to pudink dr.Otker. Mají různé příchutě...:-)

Irrenko, dá se koupit, já ho doma taky neměla, tak jsem to udělala z malinového. Včera jsem v Kauflandě našla smetanovo-vanilkový, ale smetanový se dá také sehnat, jen mě nenapadlo ho někdy koupit, měla jsem strach jak bude chutnat.

Moc se mi ten receptík líbí, ale mám jeden problém, neznám smetanový puding:-Dještě jsem ho u nás v obchodě neviděla:-OPosílám bodík:yes:

ivulinko, kráááááásné fotky :yes: a dezert bude určitě výborný:yes::yes: +

ivulinka: fotečky mi nevadí, právě naopak. Každý nový recept nebo změna jsou vítány;-):yes:

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
tvarohovy dezert, tvarohové dezerty, osvěžující tvarohový desert, dezerty z tvarohu, dezert z tvarohu, rychlý tvarohový dezert, tvarohový desert, dezert s tvarohem, dezerty s tvarohem, rychlé dezerty, lehký tvarohový dezert, rychlý dezert z tvarohu, tvarohové dezerty a moucníky, dietní dezerty, tvarohový dezert s pudinkem, tvarohovy dezert recept, tvarohovy krem s pudinkem, tvarohove dezerty recepty, desert z tvarohu, dezerty a moučníky recepty

Suroviny:
pudink smetanový, mléko, tvaroh, máslo, cukr moučkový, piškoty, marmeláda

Přidat fotografie receptu