Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé zeleninovo-masové rizoto

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 540 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny29,78 g
Tuky14,97 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy320,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži propláchneme horkou vodou, dáme do hrnce nebo zapékací mísy, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kari a olej a necháme v troupě péct, dokud se voda nevypaří a rýže je měkká. Krok 2: V hrnci si orestujeme vepřovou konzervu, přidáme nakrájené žampiony, papriku a oloupaná rajčata a dusíme do změknutí. Krok 3: Potom přidáme uvařenou rýži, dosolíme, je-li třeba a podáváme. Krok 4: Na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RDO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RDO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Rýži jsem promíchala s domácí vepřovkou a zeleninou a teprve pak jsem dala péct do trouby.Chutě se hezky prolnuly:-8Na posypání jsem použila Nivu:-)+1 po 10 letech:-K

Tak toto je síla ! Ten humus vepřové.konzerva ,to dat do rizota ?:-O:-O

¨Harapes 29. 1. 2013 12:35
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm máš pravdu:-((

Moc dobré rizeto je z krabích tyčinek..:-) přidejte tam trochu žampiónu, kukuřice a budete mlaskat..:-p Hlavně hodně zasypat sýrem bez něho si rizetoneumím představit...:-))

Hmmmmmmmm tak to vypadá DOBŘE !!! :yes:

Tématické fráze:
rychlé recepty, vepřové rizoto se zeleninou, veprove rizoto, rizoto s vepřovou konzervou, rizoto recept, recepty rizoto, kuřecí rizoto podle polreicha, rizoto recepty, rizoto s vepřovým masem, recept rizoto, jak uvarit dobre rizoto, rizoto, rizoto z vepřového masa, vepřové rizoto recept, rizoto vepřové, recept na dobré rizoto, rizoto z vepřové konzervy, recept na rizoto, rizoto podle polreicha, recepty rychle

Suroviny:
rýže, voda, olej, koření kari, sůl, konzerva vepřová, žampióny, rajče, paprika čerstvá červená, sýr

Přidat fotografie receptu