Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 864 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,97 g |
Tuky | 63,03 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 15,21 g |
Sacharidy | 42,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salám nakrájíme na kostičky, zelí a papriku nahrubo a cibuli najemno. Rozpálíme sádlo a orestujeme na něm cibuli.
Krok 2: Pak přidáme nakrájené zelí, papriku, trochu podlijeme a podusíme doměkka. Mírně osolíme, opepříme a okmínujeme mletým kmínem.
Krok 3: Po chvíli přidáme na kostičky nakrájený salám, masox a chvíli dusíme.
Krok 4: Nakonec zalejeme zálivkou z předepsaných surovin, a podle množství upravíme hustotu buď přidáním vody nebo solamylu. Podáváme s čerstvými rohlíky.
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Moje poznámka
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 9 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 18 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 7 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 8 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 10 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 11 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 12 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 12 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 13 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 14 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš se zelím,
čím zahustit buřtguláš,
burtgulas,
buřtguláš s mrkví,
jak zahustit buřt guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš s lečem,
jak zahustit burtgulas,
cim dochutit burtgulas,
burt gulas zeli,
buřtguláš zelí,
buřtguláš s červeným zelím,
zahustit buřtguláš,
čím zahustit zelí,
vuřtgulaš,
jak zahustit vuřtguláš,
buřguláš se zelím,
výborný buřtguláš,
čím dochutit buřt guláš,
buřtguláš zelí
Suroviny:
salám měkký,
zelí červené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
masox,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
omáčka sojová,
cukr,
omáčka worcesterová,
maggi,
solamyl,
glutasol
Komentáře (5)