Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 159 kJ / 1 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,56 g |
Tuky | 140,12 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 44,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkovo ovocné taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLBz
Moje poznámka
Vanilkovo ovocné taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLBz
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 18 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pudinkové taštičky,
ovocné taštičky z listového těsta,
taštičky s pudinkem,
broskvové taštičky,
pudinkova taštička,
pudinkové taštičky z listového těsta,
testo na ovocne tasticky,
taštičky s broskvemi,
taštičky s ovocem,
taštičky vanilkovým pudinkem,
taštičky s vanilkovym pudinkem,
vanilkove taštičky z listového těsta,
pečené ovocné taštičky,
šlehaný pudink,
plněné ovocné taštičky,
listové taštičky s pudinkem,
recept na ovocní taštišky,
taštičky s broskve,
taštičky s ovocem recept,
recept taštičky s ovocem
Suroviny:
těsto listové,
šlehačka ke šlehání,
kompot broskvový,
pudink vanilkový,
cukr
Komentáře (5)