Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 688 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,82 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,13 g |
Sůl | 20,30 g |
Sacharidy | 92,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z čočky a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BvL
Moje poznámka
Salát z čočky a tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BvL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 16 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
walnutka před 44 minutami
Selská polévka s nudlemi
trdlo před 48 minutami
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 1 hodinou
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 2 hodinami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 2 hodinami
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 2 hodinami
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 4 hodinami
Jablkovo tvarohový řez
malami před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 14 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 14 hodinami
Tématické fráze:
červená čočka s tofu,
salát z tofu,
salat s tofu,
tofu s čočkou,
salát s tofu recept,
čočka s uzeným tofu,
tofu salát,
salát z červené čočky,
recept na turecký borek,
červená čočka s uzeným tofu,
čočka červená s tofu,
pomazánka z červené čočky a tofu,
červená čočka tofu,
uzené tofu s čočkou,
tofu recepty,
salát s uzeným tofu,
turecky borek,
itesco.cz recepty,
salát z čočky,
černá čočka s tofu
Suroviny:
čočka,
tofu,
cibule,
voda,
cukr,
sůl,
hořčice,
koření kari,
ocet vinný,
kopr
Komentáře (5)