Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 034 kJ / 2 637 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 319,29 g |
| Tuky | 66,43 g |
| Vláknina | 115,14 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 5,55 g |
| Sacharidy | 132,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Moje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 9 minutami
Domácí piškoty
Marjet před 2 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 3 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 5 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 5 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 5 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 5 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 6 hodinami
Tématické fráze:
ropa vieja,
rop recepty,
kubánský dort recept,
ropa vieja recept,
staré recepty,
kubánská ropa vieja,
hovězí na kmíně,
recept ropa vieja,
kubánský dort,
ropa viecha,
kubánský řízek,
kubánské recepty,
římské šaty,
římský kmín recepty,
kubánské šaty,
kubánský dort-recept,
recept na kubansky dort,
sat starych rimanu,
kubánskej dort,
rop recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule sušená,
olej řepkový,
šťáva rajčatová,
bobkový list,
celer,
mrkev,
hrášek,
olivy,
římský kmín mletý
Komentáře (20)
v http://www.kudlanka.cz, a pak doporučuju se podívat na http://www.manana.cz/, která je celá věnovaná mexické a Guatemalské kuchyni. Dál, v mé Grilovací kuchařce je taky sekce jídel z ciziny, http://drobek.eml.cc, a dál Úvod do paprikologie.
A jak vidíš, upravil jsem to Sofrito.
Jistě by to šlo s těstovinami, šlo by to s čímkoli, protože konečně je to vaše kuchyně a váš oběd. Sám si to umím dobře představit i se špeclemi či s houskovým knedlíkem.
A koriandr je vlastní bratranec petrželky, takže znova, proč ne? Ostatně tady v Americe často nahrazujem petrželku, která je vzácná právě koriandrem, tedy cilantrem, používaným hojně v mexické kuchyni.