Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 45,43 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 18,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Moje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 minutami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 1 hodinou
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 2 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 2 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 2 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Tématické fráze:
bratislavská kýta,
omacka z hovezi kyty,
vratislavská omáčka,
bratislavské hovězí maso,
bratislavská omáčka babica,
bratislavská hovězí pecene,
hovezi s omackou,
bratislavka omacka,
bratislvská omáčka,
vepřové s bratislavskou omáčkou,
bratislavská kýta recept,
hovězí omáčka recepty,
hovezi pecene bratislavska,
bratislavská omáčka s hovězím masem,
vratislavska omáčka recept,
bratislavska,
bratislavskaomacka,
bratslavská omáčka,
bratislavslá hovézí,
bratislavská vepřová plec babica
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sádlo,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
citron,
okurka čerstvá
Komentáře (19)