Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Moje poznámka
Švédské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJwl
Nejnovější recepty
Celerový salát pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Přidáno před 6 hodinami
Silvestrovský lososový tatarák
Přidáno před 6 hodinami
Banánové lívanečky z kefíru
Přidáno před 7 hodinami
Odlehčený vajíčkový salát
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený květák v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak správně zamrazit zbylé cukroví? Při vhodném postupu vydrží chutné skoro až do Velikonoc
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Náš život s celiakií: Bezlepkové Vánoce s Áňou aneb Jak jsem pekla perníčky a jak jsem objevila recept na super bagetu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky pečené s marinádou
Marek_Bláha před 4 hodinami
Košíčky tety Vlasty
Kava 2 před 6 hodinami
Domácí nudle
Kava 2 před 6 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lucy.komi před 8 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
mafinka888 před 8 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
TondaJ před 10 hodinami
Karbanátky z brambor a balkánského sýra
trener před 11 hodinami
Krémová polévka z rybího filé
Kajkajak před 12 hodinami
Plátky vepřové panenky podle asijské kuchyně
Lucie1001 před 13 hodinami
Černá čočka Beluga se zeleninou a uzeným masem
Teomi před 16 hodinami
Tématické fráze:
švédské hovězí,
švédský hovězí plátek,
hovězí maso po švedsku,
hovězí po švédsku,
svedske recepty,
hovezi maso minutky,
švédská kuchařka,
švédské vepřové maso,
hovězí švédská,
hovězí plátek po švédsku,
naložená zvěřina,
hovězí na brusinkách,
maso naložené ve víně,
maso dvou barev vino brusinky,
švédské těstoviny,
švédské plátky,
hovezi platky na vine s brusinkami,
minutky z hoveziho masa postupy,
hovězí maso s brusinkami,
hovězí na víně a brusinkách
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
koření na zvěřinu,
pomeranče,
med,
máslo,
sůl,
brusinky,
hořčice,
olej,
pórek
Komentáře (8)