Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dědova mísa aneb když je lenivo dělat chlebíčky

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yanull yanull

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vše rovnáme na mísu, jak nás to napadne.

Zveřejněno 31. 7. 2010

Poznámka autorky yanull

Tyto suroviny jsem měla původně nakoupené na chlebíčky, až pojedeme gratulovat k narozeninám, ale větší část rodiny rozhodla, že takto je to rychlejší :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27Bz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27Bz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Tohle na mě vykouklo z náhodných a mně to uniklo :-O:-O, :yes::yes:

Jani, dcerunka je šikovná po mamince;-):-K a posílám ji bodíka. :-!:-)):yes::yes::-K +13

yanull - ;-):-))

Jani, mně lenivo nebylo, ale když můj návrh neuspěl, tak mísu tvořila dcera. ;-) Na chlebíčcích mě lákají různé pomazánky, jinak je nátlakem neprosazuji :-)
Maris, Ty ses bála, že do receptu propašuji Nerudu? ;-):-) Děkuji všem za pochvaly a bodíky. :-K

Tak lenivo, jo?:-D:-)) Mi je tak lenivo, že takové mísy mi dělá syn. Pravda je, že je to hodně praktické a každý si vezme, co má rád z té mísy.;-):yes:

Jani, něco podobného dělám vždycky, když má přijít kamarádka na víno - abychom se zbytečně nezatěžovali pečivem...;-):-)
Je to bašta, vytvářet si svoje kombinace, podle toho, na co je zrovna chuť. :-p

:yes: +8

tak to je parádička a další"majstrstick" naší Yanull:yes:velmi lákavé a imspirující:-8a to barevné ladění:-!za umělecký zážitek..je tam..další bodík:-!:-D

Věrná pravda,co se piplat s chlebíčkama,já je stejně nerada!:-))Ale tohle bych si hned dala!:-p Bodík pro tebe!!:-K:yes:

Yanulli,taky bych si dala Dědovu mísu a hned,je to rychlé a lákavé.+1:yes::-K

No to je nádhera.:-p:-p:-K

Když jsem si přečetla Dědova mísa - automaticky mně v hlavě naskočilo - " koryto Ti synek udělá ":-D:-D, ale u takových dobrůtek by to nevadilo;-):-))+

:-p:yes::yes:

Yanull, rodina má pravdu, je to rychlý a každý na té míse může "šlohnout"to, co má rád:-D Máš 2.boda:yes:

Jani, to jsou barvičky! A máš to krásně nazdobené. Bodík je Tvůj ;-):yes:

Tématické fráze:
když se přesolí guláš, když přesolim, když zhořkne omáčka, když přesolim omačku?, jak se dělají chlebíčky, chlebičky, když přesolím guláš, co dnes dělat, lenivo, když zhořkne guláš, když zhořkne polévka, když guláš zhořkne, přesolim omáčku, když se přesolí omáčka, dědova bašta, co kdyz zhořkne paprika, když se přesolí, co delat, salámové mísy, salámové mísy v chlebu

Suroviny:
sýr hermelín, paprika sušená sladká, párek debrecínský, salám trvanlivý, vejce, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, rajče, okurka čerstvá

Přidat fotografie receptu