Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 028 kJ / 1 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32,04 g |
| Sůl | 80,00 g |
| Sacharidy | 420,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun nakrájíme na stejnoměrné kousky nebo použijeme vykrajovátko na brambory, z uvedených surovin svaříme nálev.
Krok 2: Meloun rozdělíme do sklenic, do každé přidáme 1 feferonku, zalijeme nálevem, zavíčkujeme a sterilizujeme 10 minut při 80°C.
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Moje poznámka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
zavařování melounu,
meloun recepty,
meloun zavařování,
recepty meloun,
nálev na feferonky,
uprava melounu,
zavarovani melouna,
zavařování meloun,
feferonky recepty,
meloun s chilli,
vodní meloun recepty,
feferonky,
zavařujeme meloun,
meloun s feferonkami,
meloun v nalevu,
meloun recept,
recepty z feferonek,
zavařujeme feferonky,
vykrajovani melounu,
meloun vodní recepty
Suroviny:
meloun vodní,
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
feferonka
Komentáře (18)