Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškové pyré s vinaigrette

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 150 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny34,23 g
Tuky133,40 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy76,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozpustíme máslo a přidáme na kolečka nakrájenou cibulku. Když změkne, přidáme pokrájený salát, hrášek, posekanou petrželku a mátu. Osolíme, opepříme a vaříme cca 10 minut (do změknutí hrášku). Krok 2: Mezitím si prošleháme olej s octem a přidáme nadrobno posekanou petrželku s mátou. Když je hrášek měkký přilijeme smetanu a rozmixujeme. Krok 3: Po naservírování hráškového pyré ho pokapeme bylinkovým vinagrette.

Zveřejněno 20. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPPN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPPN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
bramborovo hráškové pyré, hraskove pyre, hráškové pyré recept, recept na hráškové pyré, dýňovo batátové pyré, hráškové pyré se smetanou, bramborové pyré shraskem, pyre z hrasku, dyňovo hráškové pyre, hrášková kaše s křenem, hraskové pyré s uzenym masem, kuřecí na hraškovem pyré, kureci pyre s hráškem, pyre z hrasku a celeru, hráškové pyré se zázvorem, hráškové pyré s uzeným masem a smetanou, hráškové pyré jako příloha, recept hraskove pyre, panenja s hraskovym kremem hrášku, hráškové pyré salát

Suroviny:
cibulka jarní, máslo, salát little gem, hrášek mražený, petrželka, máta, sůl, pepř, smetana ke šlehání, olej olivový extra virgin, ocet vinný bílý, petrželka, máta

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu