Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 547 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,67 g |
Tuky | 52,82 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,23 g |
Sacharidy | 19,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Moje poznámka
Lahůdkově zapečený květák s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVAA
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 2 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 4 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 7 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 7 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 9 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 12 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
zapekaný květak,
babicovy dobroty květák,
květák recepty,
recepty na zapékaný květák,
recepty z květáku,
kvetak,
zapeceny kvetak recept,
zapečená květák,
zapečený květák se šunkou a nivou,
květák recepty zapečený,
květák zapečený,
babicovy dobroty zapečený květák,
babicovy dobroty -zapekany kvetak,
recept na zapečený květák,
recept zapečený květák,
zapečený květák s nivou,
květák a camembert,
recepty zapečený květák,
zapečený květák recepty
Suroviny:
květák,
šunka,
smetana kysaná,
sýr nastrouhaný,
žampióny,
česnek,
cibule,
vývar z květáku,
petrželka,
nať celerová,
česnek mědvědí,
pórek,
vejce,
máslo,
sůl
Komentáře (10)