Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 397 kJ / 1 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,67 g |
| Tuky | 149,22 g |
| Vláknina | 12,46 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček 2x podélně rozřízneme tak, aby vznikly 2 kapsy. Ty rozevřeme, uvnitř osolíme a vložime do nich listy zelí a dušené žampiony. Kapsy pak párátky spojíme.
Krok 2: V tlakovém hrnci nasucho opečeme bůček, přidáme nakrájenou cibuli, sůl, česnek, na špičku nože kmínu, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut.
Krok 3: Měkké maso vyndáme, šťávu přecedíme do kastrolu, zaprášíme moukou, zamícháme, povaříme.
Krok 4: Bůček nakrájíme na plátky a vložíme do šťávy. Podáváme s vařenými bramborami posypanými sekanou petrželkou.
Zveřejněno 18. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřovy bůček plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ggj
Moje poznámka
Vepřovy bůček plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ggj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 7 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
bůček na žampiónech,
plněný vepřový bůček od babici,
plneny bůček,
vepřovy bucek,
veprovy bucek na zampionech,
recepty plněný bůček,
plneny vepřovy buček babici,
plněný vepřový bůček,
marinovaný bůček-babica,
recept buček na žampionech,
buček plněný sekanou,
bůček se zampionama,
marinovaný bůček babicovy dobroty recept,
dušený bůček,
buček na maso na žampionech,
recept na vepřový buček,
vepřový bůček recepty,
babica recepty buček a zeli,
bůček špička,
veprove se zampionova nadivkou
Suroviny:
bůček,
zelí hlávkové,
žampióny,
cibule,
česnek,
sůl,
kmín celý,
voda,
mouka hladká,
petrželka
Komentáře (7)
Janka, ako myslíš viac rozpísať ? Inak sa to napísať nedá, urobíme 2 kapsy, nie jednu.
Nemohla som napísať skôr, po obede sme švihali na plaváreň
Přidala jsem podobný recept, tam je jedna kapsa v bůčku. Recept od ivako