Suroviny
Porce: 3- 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,70 g |
Tuky | 43,93 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 183,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Moje poznámka
Květák s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKOJ
Nejnovější recepty
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 1 hodinou
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 11 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 15 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 25 minutami
Fazolková omáčka
Sahula před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 3 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 4 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 4 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 5 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 6 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
květák s těstovinami,
zapekany kvetak s testovinami,
zapečený květak s těstovinou,
zapékaný květák s těstovinou,
kvetak s testovinou,
květák zapečený s těstovinami,
recepty na květák s těstovinami,
květák s těstovinama,
květák a těstoviny,
květák těstoviny,
recepty květak,
květák recepty,
květák recept,
recepty na květák,
květák s těstovinami,
těstoviny květák,
recept na květák s těstovinou,
jak uvarit kvetak,
recepty květák s testovinami
Suroviny:
květák,
těstoviny,
smetana zakysaná,
česnek,
koření kari,
sůl,
pepř,
podravka,
olej
Komentáře (6)