Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 374 kJ / 1 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,86 g |
Tuky | 100,12 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 163,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory Labůžo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0047
Moje poznámka
Brambory Labůžo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0047
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
labuzo,
top recepty,
opečení brambory,
brambory narychlo,
la bůžo,
vídenská vejce na tvrdo,
brábory labůžo,
labuzo kureci maso,
kuřecí labůžo,
brambory recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
slanina uzená,
pórek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (8)