Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,70 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Moje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 44 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 52 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Tématické fráze:
falesny gulas,
srnčí guláš recept,
srnčí guláš podle pohlreicha,
falešný zvěřinový guláš,
srnčí guláš,
falešny kanči gulaš,
kližka recept zelenina,
srnčí kližka,
guláš s jalovcem,
srnci gulas z hoveziho,
guláš že srnčího a hovězího,
falesny zverinovy gulas z hoveziho masa,
srnčí guláš s jalovcem,
falešný guláš recept,
recept na srnčí maso,
srnčí guláš z kližky,
srnčí kližka recepty,
hovězí guláš s jalovcem,
hovězí kližka dle pohlreicha,
srnčí guaš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
sůl,
česnek,
mouka hladká,
vývar hovězí,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (7)