Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s tarhoňou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 957 kJ /
1 663 kcal
Bílkoviny73,65 g
Tuky148,70 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na plátky. Krok 2: Na rozohriatom oleji ho prudko opražíme z oboch strán. Osolíme. Krok 3: Paradajkový pretlak si zmiešame s vlažnou vodou a vylejeme na mäso. Prilejeme vodu, aby bolo mäso úplne zaliate. Podusíme domäkka, pridáme majorán a červenú papriku. Podusíme ešte 5 minút a omáčku zahustíme múkou rozmiešanou vo vode.
Podávame s tarhoňou.

Zveřejněno 3. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r90B

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůček s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r90B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ťarhoňa, vývar s tarhoňou, recepty s tarhoňou, tarhoňou, recepty z bravcoveho bocika, tarhoňa recepty, recept z bravcoveho bocika, mäso s tarhonou, tarhona s veprovym masem, tarhoňa recept, bůček recepty, bocik s tarhonou, perkelt z bucku, bucek recept, co je tarhoňa, vepřové maso s tarhoňou, vepřova roláda s tarhonou, vepřové maso a tarhoňa, domácí bezlepková tarhoňa, recepty tarhoňa

Suroviny:
bůček vepřový, protlak rajčatový, olej, sůl, paprika sušená sladká, majoránka, mouka hladká

Přidat fotografie receptu