Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 762 kJ / 1 855 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,93 g |
| Tuky | 58,37 g |
| Vláknina | 23,55 g |
| Cholesterol | 416 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 128,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Moje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na švestkách,
vepřové kostky na víně,
vepřové maso se švestkami,
hovězí na víně se švestkami,
vepřová plec se švestkami,
kadarka lidl,
dušené vepřové maso na víně,
vepřové maso dušené na víně,
vepřové na červeném víně a švestkách,
vepřové na víně a švestkách,
plecko na vině,
maso na švestkách,
recept na svestkove vino,
hovězí na víně a švestkách,
dusene veprove lidl,
vepřová plec na červeném víně se švestkami,
plecko se švestkami,
lídl recepty dušené vepřové s hlívou,
maso se švestkami na víně
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
víno bílé,
vývar drůbeží,
švestky sušené,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
petrželka,
semínka sezamová
Komentáře (16)
Tyhle názvy i recepty k nim najdeš na netu. Stačí to takhle?
Také bych se přiklonila k červenému vínu
Spagi: tak to jsem udělala dobře, muž měl načatou Kadarku z Lidla, je nasládlá...já ji nemám ráda, já raději sušší vína, ale taky se mi to k těm švestkám zdálo jako dobrá volba
Nicméně recept pra pra prastarý a strašně dobrý
jo žížalko - jestli tam k sušeným švestkám bylo původně bílé víno, tak by ho moje babka hnala až do budějc
Díky za parádní recept, který rozhodně budu muset vyzkoušet.