Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 621 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,68 g |
Tuky | 204,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný rybí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k78K
Moje poznámka
Falešný rybí salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k78K
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybi salat z kurete,
rybí salát z kuřecího masa,
kuřecí salát ala rybí,
salát z králičího masa,
kuřecí rybí salát,
králičí salát,
rybí pepřenky,
rybí salát z králičího masa,
rybí salát z králíka,
rybí salát z hub,
co jsou rybí pepřenky,
rybí salát,
kuřecí salát ala ryba,
falešný rybí salát z králíka,
kunjovanka,
výroba rybích pepřenek,
rybí salat s kuřeciho masa,
kureci salat jako rybi,
rybí salát pepřenky,
rybí salát z kuřecího
Suroviny:
maso kuřecí,
majolka,
zelenina nakládaná,
cibule,
mrkev,
voda,
ocet,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř
Komentáře (26)