Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinový salát s marinovaným tofu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

p-e-t-r-a p-e-t-r-a

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie281 kJ /
67 kcal
Bílkoviny4,08 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,30 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tofu a zeleninu nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, přidáme salátové koření a sojovou omáčku, promícháme a necháme odležet. Krok 2: Mezitím si uvaříme těstoviny, které po uvaření necháme vychladnout. Krok 3: Zálivku připravíme smícháním jogurtu, prolisovaného česneku, solí a pepře. Krok 4: Těstoviny s tofu smícháme s těstovinami a přilijeme zálivku, promícháme a necháme uležet do druhého dne

Zveřejněno 9. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wxK

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5wxK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Udělala jsem podobný recept. Místo těstovin jsem si uvařila fazole. Naprosto vynikající. Příště použiji těstoviny. Tofu prostě miluji, i když žiji na vesnici, je u nás k dostání.:-)

Tématické fráze:
salát z tofu, salát s tofu, salat z marinovaneho tofu, marinované tofu s těstovinami, recepty s marinovaným tofu, tofu salát, těstovinový salát s tofu a sušenými rajčaty, testoviny s tofu, celozrnné těstoviny saláty, těstovinový salát t, recepty s tofu, salát z celozrnných těstovin, těstovinoy salát s tuňákem, tofu zalivka, těstoviny celozrnné salát, marinovany salat, zálivka na tofu, zylivka z tofu, těstovinov salát, marinovane tofu se salatem

Suroviny:
tofu marinované, těstoviny celozrnné, sůl, rajče, paprika, okurka salátová, cibulka jarní, omáčka sojová, koření salátové, jogurt bílý, česnek, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu