Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 762 kJ / 1 855 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,93 g |
| Tuky | 58,37 g |
| Vláknina | 23,55 g |
| Cholesterol | 416 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 128,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Moje poznámka
Dušené vepřové na víně se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LQA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 16 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na švestkách,
vepřové kostky na víně,
vepřové maso se švestkami,
hovězí na víně se švestkami,
vepřová plec se švestkami,
kadarka lidl,
dušené vepřové maso na víně,
vepřové maso dušené na víně,
vepřové na červeném víně a švestkách,
vepřové na víně a švestkách,
plecko na vině,
maso na švestkách,
recept na svestkove vino,
hovězí na víně a švestkách,
dusene veprove lidl,
vepřová plec na červeném víně se švestkami,
plecko se švestkami,
lídl recepty dušené vepřové s hlívou,
maso se švestkami na víně
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
víno bílé,
vývar drůbeží,
švestky sušené,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
petrželka,
semínka sezamová
Komentáře (16)
Tyhle názvy i recepty k nim najdeš na netu. Stačí to takhle?
Také bych se přiklonila k červenému vínu
Spagi: tak to jsem udělala dobře, muž měl načatou Kadarku z Lidla, je nasládlá...já ji nemám ráda, já raději sušší vína, ale taky se mi to k těm švestkám zdálo jako dobrá volba
Nicméně recept pra pra prastarý a strašně dobrý
jo žížalko - jestli tam k sušeným švestkám bylo původně bílé víno, tak by ho moje babka hnala až do budějc
Díky za parádní recept, který rozhodně budu muset vyzkoušet.