Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 55,90 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Moje poznámka
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 13 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
boršť,
boršč s čerstvou červenou řepou,
litevská polévka,
jednoduchý boršč,
boršč,
boršč ze sterilizované řepy,
nejlepší boršč,
boršč ze zavařené řepy,
polivka borst,
boršč s červenou řepou,
boršč recepty,
boršč kuchařka pro dceru,
litevský studený boršč,
boršč činske zeli,
levný boršč,
levné vaření polevky borst,
boršč z zavařené červené řepy,
litevská polevka z repy,
borsc po litevsky-recept,
boršč recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
celer,
řepa červená,
klobása moravská,
protlak rajčatový,
sádlo,
smetana kysaná,
mouka hladká,
pórek,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (14)