Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Červená řepa se hodí nejen do salátů, ale i do jemných omáček. V kombinaci se sýrem a ořechy vznikne krémový a výrazný dip, který ozvláštní těstoviny, gnocchi nebo pečenou zeleninu. Jednoduchý recept vás mile překvapí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 606 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 11,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 7,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Moje poznámka
Omáčka z červené řepy se sýrem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmlY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 hodinami
Tématické fráze:
porková omáčka s červenou řepou,
omáčka z červené řepy,
smoothie s ořechy a řepou,
láda hruška pizza 20.9.2015
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
jogurt bílý,
olej olivový,
sýr niva,
ořechy vlašské,
těstoviny celozrnné,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann