Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,19 g |
Tuky | 34,65 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme máslo, na něj dáme na tenká kolečka nakrájený pórek, oloupané na plátky nakrájené žampióny a osmažíme. Přisypeme lžíci mouky, znovu osmažíme a zalijeme vývarem.
Krok 2: Přidáme na kostičky nakrájené maso, brambory a oloupané a pokrájené rajče. Uvedeme do varu, ztlumíme a na mírném ohni vaříme 15 minut.
Krok 3: Potom přidáme hrst drobných těstovin, zalijeme smetanou a za občasného míchání necháme povařit. Dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 28. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Moje poznámka
Rychtářská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lR25
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 9 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 56 minutami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 1 hodinou
Velikonoční Jidáše
Akuska před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 3 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 4 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 5 hodinami
Tématické fráze:
rychtářské maso,
rychtářská pochoutka,
rychtářské brambory,
rychtářské těstoviny,
rychtářský guláš,
rychtárská polívka,
recept na rychtářskou polévku,
rychtářská kotleta,
rychtářská pochoutky,
rychtarsky vyvar,
rychrarska polevka,
rychtářská kuřecí polévka,
recept na rychtářské maso,
nej polévky,
vývar s nudlema,
rychtarskapolevka,
rychttářská polévka,
rychtářská maso recepty,
recept na rychlou rychtářskou polévku,
polévka-rychtářska
Suroviny:
vývar drůbeží,
prsa kuřecí,
brambory,
máslo,
pórek,
smetana,
mouka hladká,
těstoviny,
sůl,
pepř,
rajče
Komentáře (10)