Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 88,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Moje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
zelné závitky plněné rýží,
zelný závitek,
plněné zelné zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky s maso s lečem,
plneni zelni listy,
plnění zelné listy,
lahev leca,
zelný závitek recept,
zelny závitky recept,
recepty na na lečo,
jak vykrojit kostal z cele hlavkx zeli,
zelné zavitky plnění,
zelne závitky recept,
plněné zelné listy,
mleté maso s rýží,
závitky plnění zelnou směsí,
plněné vepřové závitky,
zelné závitky z veproveho mas
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso vepřové mleté,
rýže,
vývar,
koření adžika,
cibule,
vejce,
lečo,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (3)