Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,56 g |
Tuky | 45,43 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 18,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Moje poznámka
Vepřová kýta s bratislavskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnND
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 38 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 8 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 10 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 10 hodinami
Tématické fráze:
bratislavská kýta,
omacka z hovezi kyty,
vratislavská omáčka,
bratislavské hovězí maso,
bratislavská omáčka babica,
bratislavská hovězí pecene,
hovezi s omackou,
bratislavka omacka,
bratislvská omáčka,
vepřové s bratislavskou omáčkou,
bratislavská kýta recept,
hovězí omáčka recepty,
hovezi pecene bratislavska,
bratislavská omáčka s hovězím masem,
vratislavska omáčka recept,
bratislavska,
bratislavskaomacka,
bratslavská omáčka,
bratislavslá hovézí,
bratislavská vepřová plec babica
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sádlo,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
olej,
mouka hladká,
mléko,
citron,
okurka čerstvá
Komentáře (19)