Suroviny pro 6 kusů
6kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,88 g |
Tuky | 6,73 g |
Vláknina | 11,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 201,80 g |
Postup přípravy
Dalamánky jsou lehounké a křupavé.
Zveřejněno 5. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitné dalamánky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w3M
Moje poznámka
Pšenično - žitné dalamánky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w3M
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 23 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 15 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 16 minutami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 14 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky,
omládek,
dalamánky recept,
kde koupit sladěnku,
pečivo z žitné mouky,
recepty z žitné mouky,
pšenično žitné pečivo,
recept na dalamanky,
co je sladenka,
chleba s omládkem,
dalamánkový chléb,
chleb s omladkem,
chléb z omládku,
křupavé dalamánky,
žitné pečivo recepty,
jak vypada dalamanek,
pečivo s omládkem,
pecivo ze zitne mouky,
recept na dalamankovy chleb,
co je to sladěnka
Suroviny:
voda,
droždí,
sladěnka,
kmín drcený,
sůl,
mouka celozrnná žitná,
mouka hladká
Komentáře (42)