Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,59 g |
Tuky | 46,11 g |
Vláknina | 16,35 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 75,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubky v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvxg
Moje poznámka
Holubky v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvxg
Nejnovější recepty
Turecká vejce
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 17 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 19 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutá bábovka
vagundova před 3 minutami
Rychlý ovocný koláč s drobenkou
chiara před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
joshap před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 9 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 13 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 14 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 14 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
balene zelí,
recept na balené zelí,
recept na holubky,
balené zelí v receptech,
holubky,
holubky recept,
recepty na balené zelí,
pecene holubky,
recept holupky,
balené zelí recepty,
holubky z mletého masa,
papriková omáčka recept,
balené zelí holubky,
priprava na holubky,
balene holubce,
recept holubky,
recepry na holubky,
golubky,
balene zeli s mlwtym masem,
balený zelí
Suroviny:
zelí hlávkové,
kapie červená,
rýže,
maso mleté,
cibule,
česnek,
majoránka,
pepř,
sůl,
kmín celý,
vejce,
vývar
Komentáře (2)