Postup přípravy
Krok 1: Okouna osolíte a opepříte. Na pečicí papír nalijete rozpuštěné máslo. Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem do úhledného balíčku a dáte do předehřáté trouby na 200°C asi tak na 20 minut.
Krok 2: Fit brambory uděláme tak, že si oškrábeme brambory a očistíme mrkev, nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Osolíme a přidáme trochu kmínu. Uvařené brambory scedíme a v hrnci je rozšťoucháme. Kdo chce, přidá si máslo a mléko.
Zveřejněno 19. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený okoun a fit brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgnn
Moje poznámka
Dušený okoun a fit brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgnn
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 10 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 11 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 53 minutami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 2 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 2 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 3 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 4 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušený okoun nilský,
okoun nilský pečený v troubě na plechu,
okoun nilský s porkem a jarní cibulkou,
okoun s bramborem,
fit brambory
Suroviny:
filet z nilského okouna,
pórek,
cibulka jarní,
máslo,
sůl,
pepř,
citron,
mrkev,
brambory,
petržel
Komentáře (5)