Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 483 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,24 g |
Tuky | 3,45 g |
Vláknina | 37,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 85,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé čočkofazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4O8
Moje poznámka
Rychlé čočkofazole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4O8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 5 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 7 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 36 minutami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 48 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 3 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 4 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 5 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 5 hodinami
Tématické fráze:
předvařená čočka,
cocko fazolova polevka,
cocko hrachová polévka,
rychlé fazole,
jak vařit čočkofazole,
luštěniny čočkofazole,
předvařené luštěniny,
příprava fazolí,
čočkofazole polevka,
lustenina cockofazole recept,
čočkofazole vaření,
předvařená čočka recept,
čočko-fazole,
cocko fazolemi,
fazole rychlé,
čočokofazole,
fazole rychle jednoduše,
čočko hrách,
nejlepší recept na čočko,
recepty fazole rychle a jednoduše
Suroviny:
voda,
čočka předvařená,
fazole předvařené,
mrkev,
česnek,
cibule,
tuk,
bobkový list,
tymián,
koriandr sušený,
pepř,
sůl,
ocet,
vejce,
kečup sladký
Komentáře (5)