Suroviny
Porce: 40-50
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 586 kJ / 12 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 600,30 g |
Tuky | 562,84 g |
Vláknina | 138,40 g |
Cholesterol | 3,35 g |
Sodík | 52,37 g |
Sůl | 129,00 g |
Sacharidy | 266,00 g |
Postup přípravy
Nejlepší se dělá bigos po zabíjačce, to je potom kvalita.
Tak mě to naučila maminka.
Zveřejněno 21. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Moje poznámka
Bigos podle Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2omP
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
bigos nejlepší recepty,
bigos nejlepší recept,
bigos recept,
myslivecký bigos,
recept bigos,
bigus zality,
pudikáč se zakysanou smetanou,
bigos-nejlepší recept,
bigos maso,
recept na bigoš,
bigos s houbami,
recept bigos se zakysanou smetanou,
bílé hlávkové zelí recepty,
bůčkový bigos,
smazak zeli maso bigos,
recept na domaci bigos,
koleno podle majka,
majky protlak,
majkovi recepty,
toto
Suroviny:
zelí kysané,
zelí bílé hlávkové,
kosti vepřové,
plecko vepřové,
klobása,
salám měkký,
protlak,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř
Komentáře (2)