Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 306 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,97 g |
Tuky | 48,42 g |
Vláknina | 26,26 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 210,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Florentinské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XGK
Moje poznámka
Florentinské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XGK
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 10 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 13 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka
Sahula před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 2 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 3 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 3 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 4 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 4 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 5 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 6 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
florentinské špagety,
florentýnské špagety,
florentýnské těstoviny,
florentinské špagety se špenátem,
florentinské špagety recept,
floretinské špagety,
flotentinské špagety,
florentienské špagety,
florentýnské špagety recept,
florentiské špagety,
tncz nova,
florentické těstoviny,
florentiské těstoviny,
florentinske,
florentinsky špenát,
florentýnské těstoviny s uzeným,
floretynske těstoviny,
florentinska omacka,
florentinské smetanové těstoviny,
florentincké špagety
Suroviny:
těstoviny špagety,
špenát listový,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
sýr tvrdý
Komentáře (4)